Τρίτη, Απριλίου 11, 2006

Μετα-φυσικές Ιστορίες Νο.4. Ζητείται διαδικτυακό οικόπεδο

Μόλις έχει τελειώσει το αγαπημένο του σήριαλ. Σώζει το τελευταίο επεισόδιο στο δίσκο και το αντιγράφει αμέσως σε DVD. Ανοίγει τη ντουλάπα και το βάζει μαζί με τα υπόλοιπα. Είναι στο ίδιο ράφι με το Μαγκάιβερ.

Κάθεται και πάλι στο γραφείο. Έχει κατεβάσει την υδρόγειο και τη γυρίζει νευρικά με το δεξί χέρι. Προσπαθεί να φέρει κοντά ανατολή και δύση... Δίνει μια κοφτή σπρωξιά την μπάλα και για μια στιγμή μοιάζει να τα καταφέρνει! Από την άλλη όμως... αυτός πρέπει να πάει νότια. Δεν υπάρχει σωτηρία. Αποφασίζει να χαλαρώσει και να το απολαύσει. Πίνει την τελευταία ρουφηξιά φραπέ και ανάβει ... το usb πορτατίφ. Έχει νυχτώσει και το πληκτρολόγιο μόλις που φαίνεται. Δεν έμαθε και ποτέ τυφλό σύστημα... αν και το χρειάστηκε πολλές φορές. Ψάχνει το ποντίκι και ξανακάνει σύνδεση.

- Ωραία. Βρήκα που είναι τα Κύθηρα. Μάζεψα πληροφορίες για το νησί από γνωστούς και φίλους, θα μιλήσει και η θεία στη γνωστή της μήπως κάνουμε κάτι για σπίτι. Τα υπόλοιπα από κοντά. Όλα έτοιμα λοιπόν. Ο ΤΟΙΧΟΣ ;!;! Δεν μπορώ να πάρω μαζί μου τον τοίχο. Τον χρειάζονται εδώ πέρα. Τόσος κόσμος μπαίνει διαβάζει, γράφει, ζωγραφίζει, σχολιάζει, κολλάει φωτογραφίες και τραγουδάκια. Δε γίνεται αλλιώς, πρέπει να τον χτίσω από την αρχή.
Πρέπει λοιπόν να βάλω αγγελία για ιστόπεδο. Που είναι η κάρτα; Έχω λεφτά;

Το πληκτρολόγιο παίρνει φωτιά καθώς ο Ήρωας αν και δεν ξέρει τυφλό σύστημα είναι αρκετά ικανός. Από τα ηχεία ακούγεται το Influenced by you των Influence (λες να είναι τυχαίο). Σε 10 λεπτά έχει ελέγξει το υπόλοιπο της κάρτας, έχει βρει ιστόπεδο έχει κλείσει όνομα, έκλεισε και ένα τραπέζι στο Ανάκτορο για το αποχαιρετηστήριο γλέντι. Είναι πλέον έτοιμος να πακετάρει τον τοίχο.

- Τι να πάρω; Σπρευ; Μπογια; Θα δούμε. Να μην ξεχάσω το πληκτρολόγιο (μυστρί και φτυάρι μαζί). Τούβλα και λάσπη θα βρω εκεί. Α και το δίπλωμα αισθητικής που είναι in. Κούκλα θα τον κάνω τον μαντρότοιχο πάλι.

Ψάχνει στο πατάρι να βρει διάφορα χρήσιμα και άχρηστα. έχει 50 στιβες με cd-dvd κλπ και τα κοιτάζει με απόγνωση.
- Θα βάλω ότι χωράει στο πορτ-μπαγκαζ και τα υπόλοιπα με μεταφορική. Πρέπει να μαζέψω και τον υπολογιστή και γρήγορα.

Του έρχονται εικόνες μετακόμισης από παλιά, τότε με το στρατό, τότε που έφυγε για εξωτερικό, τότε που γύριζε πίσω, τότε που..... Πάντοτε ήθελε να καταφέρει όλο το σύμπαν του να χωρά σε μια βαλίτσα. Ήξερε ότι μόνο έτσι θα μπορούσε να φύγει για το γύρο του κόσμου, η ακόμα καλύτερα προς μια κατεύθυνση που ο γύρος ξεχνά να κλείσει. Προς τον Ωρίωνα ας πούμε

Είμαι παιδί που όλο γυρίζει...