Παρασκευή, Μαρτίου 24, 2006

Ιστορία Ι, Επεισόδιο 02: Η κυριαρχία!

Ααααρχχχμμμμμμμ...μμμμ...μμμμμ...!!

Ο Dr. Warpion μόλις ξύπνησε από τον εορταστικό του ύπνο! Φοβερή αυτή η γιορτή, σκέφτηκε, αλλά και εγώ την τίμησα ιδιαίτερα! Τι θα κάνουμε σήμερα? Ας ρίξουμε μια ματιά στον τοίχο, μήπως βρω καμιά σημείωση σε postit!

Ως σαν σκιά της νύχτας και όπως τα σκοτεινά αερικά του δάσους, έτσι κι εκείνος κινήθηκε προς τον τοίχο, πατώντας από σκιά σε σκιά, αθέατος από τα μάτια των άλλων.

... και ιδού ο τοίχος μπροστά του... ΆΔΕΙΟΣ... το θέαμα τον ταράζει... το σοκ τον σαστίζει... ΚΑΝΕΙΣ δε είχε συνεχίσει την ιστορία! Την πρώτη ιστορία του τοίχου, την ιστορία η οποία θα έβγαζε το γνωστό μελοποιημένο τραγούδι αληθινό!

Κοιτά βιαστικά αριστερά και δεξιά αλλά τίποτα... ψάχνει, ψάχνει και βρίσκει ένα μουσικό διάλειμμα! Καλό σκέφτεται, αλλά όχι αρκετό. Όλοι επέλεξαν τη θέση του θεατή και κανείς του συγγραφέα... χμμ... αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Δεν πειράζει όμως... υπήρχε ένας που ήξερε... που ήξερε ότι ο Warpion έχει ξυπνήσει και παρακολουθεί... και αυτό του ήταν αρκετό. Ο αγώνας είχε αρχίσει... και θα είναι αδυσώπητος... ω ναι... και εάν κρίνουμε από τις ικανότητες των συμμετέχοντων, όσων έχουν δώσει δείγματα γραφής τουλάχιστον, θα είναι υψηλού επιπέδου, ακριβώς όπως του άρεσε!

Μπα, τι βλέπω? Πινέλο τώρα? Ok, θα «ζωγραφίσουμε» σήμερα! Πού είχαμε μείνει... (οέο)... χμμ... φυσικά!

... [μια υπόνοια γέλιου αρχίζει να ζωγραφίζεται στα χείλη]...

«Στη σημερινή εποχή, μόνο τα μέσα που χρησιμοποιούνται αλλάζουν και η διάρκεια της κυριαρχίας. Και αυτό μπορεί εύκολα να εξηγήσει το γεγονός... ότι η κυριαρχία είναι εφήμερη και ότι η σημερινή εποχή είναι η εποχή της ψευδαίσθησης... όλοι νομίζουν ότι είναι κυρίαρχοι. Κυρίαρχοι στη ζωή τους στα πράγματά τους, στις αποφάσεις τους. Επειδή έχουμε απόλυτο (εδώ χωράει συζήτηση) έλεγχο πάνω στο κινητό μας, στους υπολογιστές μας κα στο αμάξι μας νομίζουμε ότι τα έχουμε όλα υπό έλεγχο, ότι τα εξουσιάζουμε.

Μήπως αυτά μας έχουν στον έλεγχό τους? Μήπως δουλεύουμε εμείς γι’ αυτά και όχι αυτά για εμάς?»

... (παύση αυτοθαυμασμού)... Για να μετρήσω τις λέξεις...

– Είμαστε ok man!

– Μάνα... τελείωσα την έκθεση... βάλε φαΐ! Ο Ματ μόλις τελείωσε την εργασία του στο μάθημα της έκθεσης με τίτλο: «Οι επιδράσεις της τεχνολογικής προόδου στην εξέλιξη των δομών ελέγχου της σύγχρονης αστικής κοινωνίας».

– Δεν είναι έτοιμο ακόμα, ακούστηκε από το βάθος μια γυναικεία φωνή. Ωραία σκέφτηκε ο Ματ! Ώρα για παιχνίδι!

Ως σαν την ευλύγιστη λυγαριά και καλπάζουσα αντιλόπη των άγριων και ηλιοκαμένων στεπών, έτσι κι εκείνος με το ένα χέρι κλείνει τον text editor και κάνει κλικ στο εικονίδιο του DOOM III και με το άλλο πετάει δυο μαξιλαράκια στην καρέκλα! Το τερπνόν μετά της ανέσεως!

– Ηλίθια zombies θα πεθάνετε, αναφώνησε και έβγαλε το minigun! Το συναίσθημα της κυριαρχίας τον κατάκλυσε! Ήταν ο κυρίαρχος της αρένας! Ο κυρίαρχος!

2 Comments:

At 12:44 μ.μ., Blogger Warpion said...

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δηλώσω κατηγορηματικά ότι αυτά τα πράσινα αποτυπώματα στον τοίχο δεν είναι από τα δάχτυλά μου, όπως ο Glober είπε (post "Επεισοδίου συνέχεια...", σειρά 13)!

 
At 11:42 π.μ., Blogger Glober said...

Και αποθεώνεσαι για την κατηγορηματική σου δήλωση στο νέο επεισόδιο.
(btw, κάνε copy paste απο notepad και οχι από Word γιατί βάζει κάποια παραπάνω tags που χαλάνε το τελικό post)

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home